28-05-2024

Duspol en MartinDale

DUSPOL TRIO


Benning Duspol, een naam die synoniem staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie op het gebied van elektrische meetapparatuur, biedt een reeks hoogwaardige spanningstesters die voldoen aan de behoeften van professionals over de hele wereld. Hier bekijken we de drie verschillende varianten van de Benning Duspol.

TEST JE DUSPOL VOOR EN NA IEDER GEBRUIK


In de NEN 3140 is voorgeschreven dat voor het vaststellen van een spanningsloze toestand uitsluitend dubbelpolige spanningsaanwijzers mogen worden gebruikt die voldoen aan NEN-EN-IEC 61243-3 of gelijkwaardig zijn. Alle Duspols van Benning voldoen hieraan.

 

Spanningstesters dienen volgens deze norm voor en na ieder gebruik te worden gecontroleerd op een juiste werking. Hiervoor is een externe spanningsbron nodig, maar niet op elke locatie is een spanningsbron aanwezig. De PD690SX is een handige mobiele testunit die specifiek voor dit doel is ontwikkeld.

BESCHERM JE DUSPOLS

Bescherm je Benning Duspols onderweg met de premium hardcase. Compact en duurzaam, deze case is ontworpen om je Duspols veilig op te bergen en mee te nemen, waar je ook gaat.