09-07-2024

Gevulde gereedschapskoffers

GEVULDE GEREEDSCHAPSKOFFERS

Maak kennis met onze nieuwste aanwinsten: twee hoogwaardige, compleet gevulde gereedschapskoffers die elke professional zullen aanspreken. Kies voor de zeer robuuste 88-delige trolley of de compacte en stevige 42-delige koffer. Beide koffers zijn ontworpen om aan al uw professionele eisen te voldoen en maken elke klus een stuk eenvoudiger.

AMW GEREEDSCHAPSTROLLEY

Robuuste waterdichte 88-delige trolleykoffer voor de meest uiteenlopende werkzaamheden. Voor dagelijks gebruik in de zwaarste omgevingen zoals industrie, luchtvaart, militaire en maritieme gebieden. De koffer is uitgerust met een paneel met Flexi Pouches en een paneel met een PSS systeem (rubberen insteekmodule voor diverse gereedschappen). Voorzien van gelagerde wielen, gasdruk dekselsteunen en telescopische handgreep met lock functie. 
Afmetingen: 500 x 285 x 205 mm.

AMW GEREEDSCHAPSKOFFER

Professionele elektro gereedschapskoffer 42-delig gevuld met met hoogwaardige gereedschappen zoals Wiha schroevendraaiers, tangen en nog veel meer handige tools om elke klus te klaren. Voorzien van cijfersloten en 2 panelen met Flexi Pouches.
Afmetingen: 465 x 352 x 215 mm.

GEPERSONALISEERDE
GT-LINE

Ontdek de unieke personalisatiemogelijkheden van GT-Line! Met gepersonaliseerde koffers, tassen en meer. Maak indruk met jouw bedrijfslogo en versterk jouw merkidentiteit.

En vergeet niet, wij bieden ook de mogelijkheid om de koffers naar wens te vullen. Onze binnendienst helpt je hier graag mee verder.