21-05-2024

Jokari Quadro Plus

JOKARI QUADRO PLUS


De ongeëvenaarde integratie van vier verschillende functies: knippen - strippen - twisten - krimpen. Met een geïntegreerd vergrendelingsmechanisme om een gelijkmatige, hoogwaardige persing te garanderen. Het snel herladen van adereindhulzen door het wisselen van magazijnen maakt snel en efficiënt werken mogelijk. De magazijnen kunnen worden gebruikt voor eindhulzen van 0,5 tot 2,5 mm².

1. KNIPPEN

Steek draden van 0,50 - 2,50 mm² in het knipgedeelte en sluit de handvatten om eenvoudig de kabel te knippen.

2. STRIPPEN

Steek de draad in de striptang tot aan de lengtestop. Sluit de handvatten van de tang. De striptang past zich automatisch aan, snijdt door de isolatie en trekt het afgesneden hulseinde naar het draadeinde. 

3. TWISTEN

Twisten voorkomt het in de verstrengeld raken van de draden zodat deze gemakkelijk in de adereindhulzen gebracht kunnen worden.

4. KRIMPEN

Breng de getwiste draad in de huls. Sluit de handgrepen van de tang totdat het drukslot loslaat en de handgrepen weer opengaan. Neem de gekrompen draad uit het gereedschap.

HERLADEN EN HERHALEN


Het wisselen van de magazijnen kost slechts enkele seconden. Trek het magazijn eenvoudig los en plaats vervolgens een nieuw magazijn met lichte druk.