14-05-2024

Testboy kabeldetectors

DE KABELDETECTORS VAN TESTBOY!


Ontdek het perfecte duo voor het lokaliseren van verborgen leidingen, kabels en begrenzingsdraden - de Testboy 27 "Digital" en de Testboy 27 "Analog"! Elk apparaat biedt unieke functies en voordelen

TESTBOY 27 "DIGITAL" KABELDETECTOR


Met de Testboy 27 "Digital" wordt het traceren van leidingen, kabels of begrenzingsdraden een moeiteloze taak, zonder dat de isolatie wordt beschadigd. Voorzien van een praktisch LED-display en instelbare zend- en ontvangstniveaus, biedt dit geavanceerde apparaat een nauwkeurige en handige oplossing voor het lokaliseren van onderbrekingen.

DE "DIGITAL" GRAAFT DIEPER

De Testboy 27 "Digital" is speciaal ontworpen om het lokaliseren van leidingen en kabels in de grond mogelijk te maken, waardoor bijvoorbeeld de begrenzingsdraad van een robotmaaier snel en efficiënt kan worden opgespoord. 

TESTBOY 27 "ANALOG" KABEL DETECTOR 


De Testboy 27 Analog markeert een vooruitgang in precisie en gebruiksgemak. Dit geavanceerde lokalisatieapparaat biedt een spanningsbestendigheid tot 400 V, waardoor het perfect geschikt is voor het traceren van leidingen zowel in muren als in kabelgoten.

ZENDER EN ONTVANGER

Met behulp van de zender wordt een signaal gemoduleerd aan het ene uiteinde van de kabel, eenvoudig via krokodillenklemmen of een optionele adapter. Dit maakt een moeiteloze zoektocht mogelijk naar het andere uiteinde van de kabel met de ontvanger, zonder dat isolatie gestript hoeft te worden.

TESTBOY


Al meer dan 70 jaar biedt Testboy test- en meetapparatuur voor een breed scala aan toepassingen en doeleinden, en heeft zich internationaal gevestigd op de markt voor meet- en testtechnologie dankzij de hoogst mogelijke productveiligheid die altijd gegarandeerd wordt in combinatie met maximale gebruiksvriendelijkheid.