27-06-2024

Wiha verlichting

EEN AANGENAME VERLICHTING

De nieuwe Wiha bouwlampen zijn verkrijgbaar in vier varianten die aan al jouw verlichtingsbehoeften voldoen: de veelzijdige accu-bouwlamp, de handzame handlampen (800 en 1200 lumen), en de comfortabele hoofdlamp. Of je nu op zoek bent naar mobiele verlichting, krachtige helderheid of handsfree gebruiksgemak, Wiha biedt de perfecte oplossing. Verlicht je werkplek met Wiha, waar je ook bent!

ACCUBOUWLAMP

Geen stroom op de bouwplaats? Geen probleem! De accubouwlamp van Wiha biedt betrouwbare verlichting tot 3.000 lm, zonder vaste stroombronnen. Met krachtige COB-led en magnetische houder, handsfree werken. Schok- en spatwaterbestendig, tot 13 uur licht. 

HANDLAMP

De accuhandlampen van Wiha bieden betrouwbare verlichting tot 800 lm en 1.200 lm, zonder vaste stroombronnen. Met krachtige COB-leds, handige instellingen en sterke magneten, zijn ze perfect voor elke klus. Compact, robuust en spatwaterbestendig, de ideale metgezel voor elke vakman!

HOOFDLAMP

Met Wiha's accuhoofdlamp heb je altijd betrouwbare verlichting tot 500 lm. De lamp met twee krachtige leds biedt daglichtwit en neutraalwit licht. Handige functies zoals dimmen en een bewegingssensor. Ontworpen voor comfort en efficiëntie. Compleet met helmclips voor eenvoudige bevestiging.