Corona maatregelen

 

Corona Maatregelen

Bij Amwittools staat de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers voorop. In deze moeilijke tijd, rondom het uitbreken van het coronavirus, nemen we alle nodige voorzorgsmaatregelen om de gezondheid en veiligheid te waarborgen. We volgen de richtlijnen van het RIVM op de voet en passen onze maatregelen voortdurend daarop aan.

Ons bedrijf is gewoon geopend. Ondanks de uitdagende omstandigheden doen we ons best om u de ervaring te blijven bieden die u van ons gewend bent:

 

Bezorging

Ons magazijn en distributiepartners nemen extra hygiënemaatregelen voor een veilige levering. We werken nauw samen met onze partners om ervoor te zorgen dat alle gezondheids- en hygiënenormen worden nageleefd. Er zijn geen wijzigingen in onze levering, vandaag besteld = morgen in huis.

 

Klantenservice

Onze klantenservicemedewerkers staan steeds klaar om te helpen. De telefonische bereikbaarheid van de verkoop binnendienst van Amwittools is ongewijzigd: Op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur, wij zullen u zo goed en zo snel mogelijk helpen. Ook nu onderscheiden wij ons met een hoog service-level.

 

Bezoek

Wij ontvangen bezoekers uitsluitend op afspraak.

Onze vertegenwoordigers bezoeken onze relaties als de mogelijkheid tot het naleven van de richtlijnen er is, steeds in overleg met de relatie. Onze vertegenwoordigers zijn op de normale wijze bereikbaar, zowel via de mail als via de mobiele telefoon.